Vacatures

Vrijwilligers – vele handen maken licht werk

Om een vereniging draaiende te houden moet er veel werk worden verzet. Gelukkig zijn er al veel vrijwilligers bij de Punt, maar we kunnen ook nog meer vrijwilligers gebruiken. De ene activiteit kost meer tijd dan de andere. Er zijn structurele activiteiten, maar de vereniging is ook al geholpen als je eenmalig wat doet.

Alleen met deze inzet blijft de vereniging een goed toekomstperspectief behouden. De Punt heeft namelijk geen beroepskrachten in dienst. De clubleden doen vrijwel alles zelf, van het vervullen van  de kantinedienst tot het onderhoud van het gebouw en het tennispark. Vind je het leuk om iets voor de club te doen, neem dan contact op met een bestuurslid. Gegevens zijn te vinden op de website www.tvdepunt.nl, maar staan ook hieronder vermeld. Vrijwilligerswerk is niet alleen goed voor de club, maar ook voel je jezelf er prettig door. En al is je bijdrage heel klein….wij zijn er blij mee want vele handen maken licht werk!!

De volgende vrijwilligerstaken zijn vacant:

Onderhoud van de banen:
samen met een groep mannen zorgen dat de banen goed bespeelbaar blijven. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar Onno Gudde.

Functionaris tenniskids:
het begeleiden van events en toernooien voor de jeugd en verantwooordelijk voor de juiste  speelsterkte van de verschillende kinderen samen met de tennistrainer. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar Claudia van Deijck.

Ondersteuning bij jeugdactiviteiten:
aanwezig zijn bij jeugdactiviteiten zoals het organiseren van een of meerdere recreatieve toernooitjes, oefenwedstrijdjes voor de jeugd begeleiden en/of  het organiseren van een jeugdtoss. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar Claudia van Deijck.

Op zondag een competitieleider:
zorgen dat de zondagcompetitie voor de thuis spelende teams goed verloopt, bv. zorgen dat de ballen er zijn, de competitieformulieren aanwezig zijn etc. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar Claudia van Deijck.

Frituurvet verversen:
regelmatig moet het frituurvet worden verschoond. Zeker bij toernooien en tijdens competitie. In de winter hoeft het uiteraard minder frequent. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar Erica Habermehl.

Beheer kantine:
regelmatig toezicht houden/inspecteren van  de kantine of alles netjes, gezellig, heel en schoon is. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar Erica Habermehl.

Sleutelbeheer:
verantwoordelijk voor het uitgeven van de sleutels binnen de vereniging,  het overzicht  beheren wie welke sleutels heeft en bij het neerleggen van een functie zorgen dat de sleutels weer worden ingenomen. Voor vragen kun je mailen naar Erica Habermehl.

Wij zien je  aanmelding graag tegemoet!

Het bestuur