Wie zijn wij?

Welkom op onze website.

Welkom bij Tennisvereniging De Punt Zeewolde. Als vereniging bieden wij je de mogelijkheid lid te zijn van een recreatieve en prestatieve, maar vooral gezellige en actieve tennisclub. Met het organiseren van veel activiteiten voor zowel onze recreatieve als prestatieve senior- en jeugdleden biedt TV De Punt voor elk wat wils. Voor de recreatieve senior en jeugdtennisser worden diverse interne toernooien, toss-ochtenden- en avonden georganiseerd. De prestatieve tennissers kunnen meedoen aan de KNLTB competitie, ons populaire open toernooi (zowel senior als junior), maar ook aan de clubkampioenschappen.

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/tvdepunt

De Vereniging

Wij beschikken over een prachtig aangelegd park met  7 verlichte kunstgrasbanen, die het gehele jaar bespeeld kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over een minibaan en een oefenmuur.

De vereniging beschikt over een ruim rookvrij clubhuis met een gezellige bar en een zithoek met open haard. Uiteraard zijn er kleedkamers met douches aanwezig.

Je krijgt als lid een KNLTB spelerspas die je o.a. gebruikt bij het reserveren van een baan. Hierbij werkt TV De Punt met een digitaal afhangsysteem. Met deze pas krijg je tevens toegang tot de entree van het clubhuis en kun je ook aan toernooien elders deelnemen.

We verwachten dat onze leden met gepaste (tennis) kleding komen tennissen. Tevens is het verplicht om tennisschoenen te dragen die geschikt zijn voor het spelen op kunstgras. Een racket en tennisballen dient men zelf mee te brengen.

Actief verenigingsleven

TV De Punt biedt een verenigingsleven waarin veel georganiseerd wordt en gezelligheid voorop staat. Deelname aan alle activiteiten moet niet, maar is erg leuk. Het is een mogelijkheid om andere leden sneller te leren kennen. Hetzelfde geldt voor een bijdrage aan het organiseren van activiteiten of onderhoudswerkzaamheden aan clubhuis of op het park: het is niet verplicht (op de kantinediensten na), maar je leert op deze wijze de tennisvereniging en de leden kennen.

We hopen een goed beeld te hebben gegeven van TV De Punt. Op deze site kun je verder lezen over onze activiteiten, de vrijwilligers en je kunt foto’s bekijken van de verschillende evenementen en zo de sfeer van onze club proeven.

Wij verwelkomen je graag als lid van TV De Punt!